LOKESİ Siyah Beyaz Buffalo Ekose Çuval Bezi Çelenk Yay Çok Katmanlı Hediye Yaylar Çelenk Yay Duvar Süsleri Noel Ağacı Topper Yaylar Tatil Ev Ön Kapı Süslemeleri, 11x7 inç

Uygun Boyut : Çuval bezi çelenk yayları 11 x 7 inç boyutlarındadır.Onları partinizde veya ev dekorunuzda kullanın, partinizi daha narin ve sevimli hale getirin, neşeli bir festival atmosferi yaratın.Düz bir şekilde gönderilirken onu kabartmanız gerekecek.Narin Tasarım : Her mevsim için tasarlanmış siyah beyaz bufalo ekose ve çuval bezi yaylarında renklendirilmiştir.Bu zarif rustik yay, duvarınızı, bahçe çitinizi, bahçenizi, merdivenlerinizi ve istediğiniz herhangi bir yeri süslemek için vazgeçilmez bir bahar süslemesidir.Yüksek Kaliteli Malzeme : siyah beyaz bufalo ekose çelenk yay, sağlam yapısı ile kaliteli kumaştan yapılmıştır, görünüşü ve şekilleri kolayca kaybetmez, pürüzsüz bir yüzeye sahip dokunmamış, oldukça uzun süre kullanılabilir.Uygulanabilir Sahneler : Ev dekorasyonunuz için çok yönlü dekorasyon, yaylı yayı Noel ağaçlarınıza, çelenklerinize, pencerelerinize, kapılarınıza, duvarlarınıza, merdivenlerinize, çitlerinize, şöminenize vb. Bağlayabilirsiniz.Ve kıyafet veya çanta üzerinde bir şirin görünümlü yapmak için bunları kravat.Birçok Kullanım : Siyah beyaz bufalo ekose çelenk yayı, yıl boyunca, ilkbahar, Paskalya çelenkleri, yaz, sonbahar ve Noel tatili , çiftlik evi, ön kapı ve ev dekorasyonu ve daha fazlasını süslemek için mükemmeldir.Rustik bir çuvalın üstündeki bu tüm mevsim siyah ve beyaz bufalo ekose çelenk yayı, ilkbahar, yaz, Noel, düğün, rustik veya ülke temalı ev dekorasyonu, sepetler ve ön kapı dekoru için mükemmel bir aksandır.Bu çelenk yay her mevsim dekorasyon için kullanılabilir.