MECOLOUR Yazdırılabilir Geçici dövme Kağıdı 8.5 X 11 Mürekkep Püskürtmeli yazıcı için 30 Takım DIY Görüntü Transferi Çıkartması Kağıt Cilt için

Tüm mürekkep püskürtmeli yazıcılarla uyumludur.Lütfen görüntüyü parlak tarafa yazdırın.Dokunulmadan bırakılırsa en az 48 Saat süren geçici dövme!Çıkarmak için suyla hafifçe ovalayın.Kolay Ve Hızlı, İşlemin tamamlanması sadece birkaç dakika sürer.Bu Geçici Dövme kağıdını kullanmak için net talimatlar veriyoruz.Kalite veya kullanım hakkında herhangi bir sorunuz varsa lütfen bize ulaşın.Kendi tasarımınızla kişiselleştirilmiş dövme.Geçici dövme gerçek ve profesyonelce yapılmış görünüyor.Evde kendi kişiselleştirilmiş ovma dövmelerinizi oluşturun.Doğum günleri, partiler ve diğer etkinliklerin yanı sıra cosplay ve kostüm uygulamaları için mükemmeldir.