JAİJY Pamuk Keten Komik Yapraklar Yarı Valance Mutfak Ekran Pencere Perde Kapı Perde Cafe Çubuk Cep Örtü Çocuk Odası için, 1 Parça, 29 x 24, yaprak

Pamuklu Keten.İthal.Dayanıklı pamuk ve keten yapılmış.Çocuk odasında veya mutfak vitrinlerinde olsun, renkli güzel yapraklar çok ilginçtir.İnsanları sonsuz getir imagination.It ışığın geçmesine izin verirken gizliliği koruyabilir.1 Panel olarak satılmaktadır.Boyut-29 genişlik x 24 inç uzunluk.Standart perde çubuğuna kolay asmak için çubuk cep tasarımı.Bu perde iyi bir tatil hediyesi.Güzel, sıcak, gençlik, romantik, mutlu sembol.Pamuk Keten Kumaş kadar gizlilik sağlayabilir, ama hala oda yeterli ışık sağlar.Mutfak, yatak odası, çocuk odası, yurt, otel, kabin pencere dekorasyonu için uygundur.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin.