Poity Paslanmaz Çelik Kek Kürek Pasta Pizza Peynir Sunucu Bölücü Bıçak Pişirme Araçları-Gül Altın

Açıklama : Özellikleri : 100% marka yeni ve yüksek kaliteli.Çok kullanımlı kek DIY araçları.Pürüzsüz sap ve iyi görünüm ile.Paslanmaz çelik kürek, sağlam ve dayanıklı.Makul boyut tasarımı, yüksek kaliteli üretim.Kullanımı kolay ve temiz.Uygun için : düğün parti pişirme pizza sunucu, kek / pasta kesici kürek bıçak.Özellikler : Öğe Türü : Kek Kürek Bıçak Pişirme Pişirme Aracı Malzeme : Paslanmaz Çelik Renk : Altın/Gül Altın (İsteğe Bağlı) Boyutu : 22.5×5 cm/8.86×1.97 in (Yaklaşık.) Uygulama : Pasta/Pizza/Peynir/Pasta/Kek vb.Için.Miktar : 1 ADET (resimde diğer aksesuarları demo dahil değildir) Not : 1.Geçiş : 1 cm = 10mm = 0.39 inç2.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun. 3.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Paket içerir : 1 X Kek Kürek Bıçak (Hiçbir perakende paket).