ZAJ Serin Aşağı Kat Fanlar Zamanlayıcı ile 90° Geniş Salınımlı Fan ile 4 Hız Sessiz ve 5 Bıçakları Ayakta Fan için Kapalı Yatak Odası Ev Ofis Taşınabilir (Renk: Siyah)

Ev, Oturma Odası, Yatak Odası veya ofis geniş alanlarda soğutma için İdeal. ◆ MASA FANI yer vantilatörü ÇİFT amaçlı : Rüzgarı güçlü hale getirmek için 5 bıçaklı bu yer vantilatörü ve motor dikkatlice çalışılmıştır, bu nedenle düşük gürültü ve quiet.In sıcak yaz aylarında yatak odanızı vantilatörle donatın!. TIMING 60 DAK ZAMANLAMA : 60 dakikalık akıllı zamanlama, okuma, çalışma veya öğle yemeği molası sırasında bu işlevi kullanabilirsiniz ve zaman dolduğunda otomatik olarak kapanacaktır.Bir daha asla kapatmayı unutmaktan korkma!. ♦ GENİŞ SALINIM : 4 vites rüzgar hızı, ihtiyaçlarınıza göre ayarlayabilirsiniz.Sol ve sağ 90° salıncak kafası daha geniş bir hava besleme aralığına sahiptir, yukarı ve aşağı 35° adım, her ayar otomatik olarak sabitlenir ve daha fazla aile üyesinin aynı anda keyfini çıkarmasını sağlar. ◆ KULLANIM SAHNESİ : Yatak odaları, oturma odaları, çalışma odaları, ofisler vb.Için uygundur.Hava sirkülasyonunu teşvik etmek, iç ortam sıcaklığı denge sıcaklığını hızlı bir şekilde düşürmek ve enerji ve elektrikten tasarruf etmek için klimalarla birlikte kullanılır.Ürün fotoğraflarında gösterilen dekoratif öğeler içermez.◆ Ürün tanıtımı : Ürün adı : Zemin fan Rated gerilim : 50 HZ / 220 V Başını sallamak olsun : Evetrated güç : 45 Wnet kalınlığı : 1.0 Ürün net ağırlığı : 4.5 kg Timing aralığı : 0-60min Packing boyutu : 44*20*44 Air hacmi dişli : 4 dişliler ◆ Lütfen note1. Renk : Bilgisayar ekranının parlaklığı veya aydınlatması gibi çeşitli faktörler nedeniyle, ürünün gerçek rengi web sitesinde görüntülenen resimlerden biraz farklı olabilir.2. Boyutu : Boyutu elle ölçülür, 2 cm-3 cm içinde hafif bir hata izin lütfen.reason Herhangi bir nedenle memnun değilseniz, lütfen zamanında bizimle iletişime geçin.E-postanıza 24 saat içinde cevap vereceğiz ve %100 yüksek kaliteli satış sonrası hizmet sunacağımıza söz veriyoruz.Diğer stilleri gerekiyorsa, lütfen bana ulaşın, bizim mağaza stilleri ve renkleri çeşitli vardır, benim deposunda kontrol edebilirsiniz.